Schakel

Rijlessen volgen bij Rijschool van Buuren betekent dat je op een ontspannen en vlotte manier leert rijden. Wij zorgen ervoor dat de lessen uitdagend zijn en vol variatie.

De praktijkles duurt standaard 60 minuten. Je kunt natuurlijk ook lessen van twee uren of langer inplannen. Een verkorte opleiding, vanaf 10 dagen, is mogelijk bij onze rijschool.

Er rijden meerdere instructeurs bij onze rijschool zowel mannen als vrouwen. Elke instructeur heeft zijn eigen bekwaamheid. Heb je speciale verzoeken,laat het ons dan weten. Wij zorgen ervoor dat je bij de juiste instructeur wordt ingedeeld. Heb je voorkeur voor een instructeur dan kun je dit  aangeven.

We rijden voornamelijk in Leeuwarden, omdat daar  het examencentrum van het CBR is, waar jij kunt gaan afrijden. Zo leer je de omgeving goed kennen en kun je gerust naar je examen toe.
Een les naar Amsterdam proberen we ook regelmatig in te roosteren, zodat je ervaring op kunt doen in een andere stad en wat is er nu leuker om het dan meteen maar goed te doen?

Het aantal lessen dat nodig is hangt af van diverse factoren zoals de aanleg en het inzicht dat je al hebt, alsmede de ervaringen die je al hebt opgedaan in het verkeer. Door regelmatig te lessen kan je het aantal lessen vaak beperken.
Jouw vorderingen worden tijdens EN na de les besproken . Ze worden bijgehouden op een leskaart. Zo kunnen we de volgende les direct verder waar we gebleven waren.

De lessen vinden plaats in moderne lesauto’s met onder andere airco, ESP en boordcomputer.
Voor de rijlessen hebben we Ford Fiësta’s en een VW Golf 7 (2013).